sedergine 

1. muhteşem bir agri kesici ilac.

suya attığınızda eriyenlerden.

her tür ağrıya bire bir.
    #538602 (dodbob, 14.08.2006 16:05)
  2. akşamdan kalma olarak tabir ettiğimiz durumlarda ağrıya ve sersemliğe birebir gelen mükemmel ilaç. c vitamin li asprinde diyebilir miyiz acaba.
    #2094227 (msd, 08.08.2007 18:14)
  3. mevsim değişikliği dönemlerinde görülen kırgınlığa bire bir olan efervesan tabletler.
    #2595664 (marionette, 16.11.2007 00:49)
  4. ne zaman işyerinde baş ağrısı, ateş veya gribal bir sorun yüzünden halsiz bir şekilde mongolvari dolansam bir iş arkadaşımın "al şundan bir tane bir şeyin kalmaz" dediği ve her seferinde istisnasız haklı çıktığı ilaç. bildiğim kadarıyla reçeteyle satılmıyor. 20 tabletini eczaneden az önce 3.18 ytl ye aldığımı da belirtmeden geçemeyeceğim.
    #3426581 (leblebi tozunun hastasiydim, 21.05.2008 13:24)

© 2008 - uludağ sözlük

sedergine başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sedergine ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sedergine nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nihan » dusunmekten uyuyamamak » osman mumtaz rakmetil » terbiyesiz yazar » papa v sixtus » kudret » uludag insaat » sozluk yazarlarinin itiraflari » pink floyd » kerhanede kalp krizi gecirip olmek » the godfather » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » tuncay guney » aramaya inanmayan ibne » fuckin awesome » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zeyno baran » yusuf simsek » delirememenin delirten uyuzlugu » zamansiz olume mektuplar » ingiltere nin saglik sistemi » kaside i moderator » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » unut gitsin » ozgurluk ve dayanisma partisi » gecee » koylulerdeki ezik durus » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » akasha » a shot at love with tila tequila » yazarlarin yoneticilere yag cekmesi