seden gurel 

kapat
  1. kafasına garip aparatlar takarak şarkı söylemeler olsun ona buna sataşmalar olsun mavi lens takıp güzelleşme çabaları olsun her türlü şöhretli bir şarkıcı olma yollarını zorlamış ama başarılı olamamış kişi.
    (veritaserum, 13.03.2006 19:35)
  2. bum bum bum daldan hop dala uçtum, sonunda bir dala kondum, nedir bu daldaki durum... gibi anlamlı sözlerin sahibi sanatçı.
    (palta, 13.03.2006 19:37)
  3. abajur kız olarak piyasaya çıkan şarkıcı...
    devlerin aski adlı güzel bir şarkı seslendirmiştir*...
    (ferrole, 13.03.2006 19:39)
  4. imaj hikayedir geçicidir,seden hanımın müthiş güçlü ve etkileyici bir sesi vardır,varolmaya devam edecektir bu nedenle
    (panapa, 13.03.2006 19:41)
  5. keremcem adlı şarkıcının dadılığını üstlenmiştir son zamanlarda kendisi.
    (janjan, 13.03.2006 19:45)
  6. sebebim ask isimli çok güzel bir şarkıya sahip kişidir.
    (witch, 13.03.2006 19:58)
  7. (bkz: ister gel ister gelme)
    (extra, 11.05.2006 16:56)
  8. http://www.sedengurel.net
    (chilavert, 04.08.2006 11:10)
  9. aykut gürel'in eşidir.pop müziğinin önemli vokallerindendir kendileri,şimdiler de kendi kasetinden şarkılar dinlemesek de kendi müzik şirketleri olan irem records'tan çıkarttıkları şarkıcıların albümleriyle övündüğümüz,kendisinin de söylediği gibi sahneden çok aile değerlerine ve kavramına önem veren bayan sanatçımızdır.bir çok güzel şarkıya imza atmıştır.bum bum,aşk sebebim,hesaplaşma vb..
    (fayaka, 04.08.2006 18:02)
  10. Seden Gürel Show Ca La Paris

le lele le lelele
    say gösterişlerle say
    say göz süzüşlere say
    söz edenlere say
    vay vaaaay

ver görmemişliğe ver
    sezenişlere vay
    duymamazlığa gel gel gel gel

kudurdu hepten sus sus sus
    delirdi pozdan sus sus sus
    farkındamı bu huysuz

ha lelelele beni yere serdi
    ha lelelele başı göğe erdi

seviyom seni
    aşkımsın benim

söz: Yonca kocadağ
    müzik:Costi

on numara, hit olamaya aday bir parca.

http://www.kliplerdiyari....el-show-paris-sarki-sozu/
    (hodri meydan, 09.03.2008 17:36)
  11. kızlık soyadı kutlubay olan, 1986 türkiye eurovision elemelerinde klips ve onlar'ın üyesiyken final sınavları yüzünden yerini candan erçetin'e bırakmış şarkıcı. asıl mesleği mimarlıktır. diskografisi şu:

bir yudum sevgi (1992)
    aklimi celme (1994)
    muhtemelen (1996)
    hesaplasma (2002)
    bir kadin sarki soyluyor (2004)
    maia (keremcem'le birlikte) (2006)
    bir nefes (2008)
    (Cemali, 08.05.2008 18:24)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» opera » bizmut » bir ilk yardim teknigi olarak sigara icirmek » lice nin tarihi eserleri » tayyip erdoganin onune gecilemez cocuk sevgisi » reconquista » penis lokantasi » steel dragon » kalcasinda ben olan kizlar » overall » a punk tribute to metallica » aska inanmamak » lock stock and two smoking barrels » harvest » sehir » sevgiliyle dolasirken surata abanilmis top yemek » kamyon yazilari » sey » eski sevgilinin dildosunu satin almak » nargileye buyuk koz koymak » barcelona nin mehmet topuz la ilgilenmesi » hayir ve kismet maillleri » cermik in tarihi eserleri » cavusbas » amme intizami » uzun sacli erkege ibne diyen zihniyet » anneannelerin girebilecegi entryler » ardi ardina bkz veren ibne » bilgehan demir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa