sedat peker in fox river a transferi 

kapat
  1. mafya babası olarak bilinen ancak kimilerine göre fakir fukara babası * sedat peker'in prison break dizisinin ilk sezonunun geçtiği fox river eyalet hapishanesine transferi ve sonrasında olabileceklerdir.

--spoiler--
    t-bag'i içeride baz alıyoruz...
    --spoiler--
    #3720936 (tu kaka bana, 25.07.2008 22:11)
  2. içeride mevcut olan bir çok psikopatın reel bir psikopata denk gelince pamuk gibi yumuşacık olması mümkündür. reis anında el öptürme girişimine girecek, akabinde içeriyi çiçek gibi yaptıracaktır. bu arada bu adamlar psikopat rolü yapıyorlar ya çok gülüyorum, posta koymayı ve racon kesmeyi bilmiyorlar reis içeride eğitmen görevide görecektir.
    #3720971 (Carmadon, 25.07.2008 22:17)

© 2008 - uludağ sözlük

sedat peker in fox river a transferi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sedat peker in fox river a transferi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sedat peker in fox river a transferi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bozkurt » sevgilisinin kulagini yalayan niyeti bozmus erkek » reservoir dogs » gunah kecisi » numbers from the beast » uludag sozluk un ermenistan klonundan basliklar » abdullah gul un diplomatik basarilari » tokio hotel » milli takim oyuncularinin babalarinin reklami » metallica kim lan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games