seda sayan 

/ 6
kapat
  1. herkesin söylediği gibi, gerçekten çok yardımsever bir ablamız. albüm çıkarıpta bi bok yapamayanlara, onlarla evlenerek yardım ediyor. evlendiği kişi barlarda, dizilerde görülmeye başlayınca da boşanıyor, ayrılıyor. al onur san'ı, vur nihat dogan'a.
    #3523400 (wAkE, 11.06.2008 10:45)
  2. her ilişkisinde kocam köylü olmasına, şaşırırken yüzünün aldığı o yapmacık ifadeye ve balon gibi şekle, sürekli ulur gibi bağırmasına ve şarkı söylemesine katlanamadığım kişi.

kendisi için son çağrı:
    evinin hanımı, çocuklarının anası ol artık. bak yaşın geçiyor. n'olur ya! n'olur...
    #3622556 (crysania, 05.07.2008 11:27)
  3. tabi kocamı ısıracağım , ben yeni evliyim diyerek beynimi dumura uğratmış şahsiyettir . sağolsun kendisi ilişkilerde yeni bir çığır açmıştır efendim. neymiş, yeni olan ilişkilerde , evlilik olsun flört olsun ısırılacakmış..
    #3652148 (ellen, 11.07.2008 21:45 ~ 21:46)
  4. turnusol kağıdı gibi kadındır, ekranlara kendi şekliyle değilde kameraların ayarlarını değiştirerek daha zayıf gösterdiği halde türk izleyicilerin en çok güvendiği kişi çıkmıştır ki kendi gibi görünecek dürüst bir anlayışı ve güveni olmadığı halde bu başarı şaşırtıcıdır diyemem şaşırmadım bu halk sabıkalıları suçluluları teröristleri kendine vekil olarak seçtikten sonra seda sayanın en güvenilir ekran yüzü olması normal hatta bayağı...
    #3652207 (aquarius, 11.07.2008 22:06)
  5. kendinden 20 yaş küçük olan 6. kocası onur şan'ı ısırırken fotoğraflanmış kadırgalı aysel.

http://www.hurriyet.com.t....asp?gid=222&sz=28486

adama allah sabır versin o ne ısırış midem ağzıma geldi ya!
    #3652233 (delice, 11.07.2008 22:12)
  6. ne olduğu, tam olarak ne işle ilgilendiği belli olmayan, muhtelif zamanlarda albüm falan çıkaran popüler kültür mantarı. ne denebilir ki bu insana!
    #3652330 (talihsiz sokak kedisi, 11.07.2008 22:44)
  7. fatih ürek'in hadi hadi şarkısını canı sıkıldıkça söyleyen , işin ilginci lili lili diye okunan yerleri liri liri diye okuyan kişi.
    #3684880 (delgado, 18.07.2008 23:32)
  8. kart sesli, kaşarlaşmış kadın müsfettesi. ona kadın diyen, kadınlara hakaret etmiş sayılmaktadır ayrıca. *
    #3684950 (cumShot, 18.07.2008 23:50)
  9. saçma salak programlar yapan ekran koruyucu kıvamındaki insan.
    #3684969 (oopps I did it again, 18.07.2008 23:54)
  10. Annelerin genç çocuklarını sakınması gereken bayan.Yetiş bacımla her yere yetişen yegane kurtarıcı bir nevi super kahraman.
    #3714641 (aagresifbayan, 24.07.2008 19:21)
  11. yaptıklarını satır satır sıralayayım..

kaç kere evlendiğini bilmediğim ama tek elin parmaklarını geçtiğini düşündüğüm kadın..

sabah programlara çıkıp delikanlı imajı veren hatun..

sabah programında insanların zaaflarını gözler önüne sererek reyting toplayan san-atçı..

programına çıkardığı insanları rezil rüsva ettikten sonra iyileştirme sürecini sponsorlar(!) eşliğinde kabul eden insan..

yeni evlenen veya nişanlı insanlara ya da her nasılsa artık o tip kişilerin evini döşeyerek yardım periliğine soyunan vatandaş..

ve ne kadar doğrudur türkiye nin en güvenilir insanı ben seçildim diye ortalıklarda dolaşan homo safiyen..

son olarakta en güvenilir seçildiğini bilen uyanık pazarlamacıların reklamlarda 'bacılarm kardeşlerim gelin kredi kartı alın, en iyisi bacım kardeşim' diye oynattıığı şovcu..

ne kadar güzel değil m insanları kandırmak...

not:kredi kartı reklamı olduğundan emin değilim. 1 kere denk geldim reklama. aklımda öyle kalmış..
    #3731382 (sir isaac, 28.07.2008 00:31)
  12. bana göre "hiçbir izleyici kitlesi için uygun değildir." ibaresi konulması gereken
    bir show programı olarak netelendirilen amacını anlayamadığım bir tv aktivitesidir.
    sunucumuz bazen aşırı derecede salaklaşma ve şımarıklaşma eylemindedir.

canlı yayına telefon bağlantısı olur.

ve sunucumuz çoğu zaman olduğu gibi şımarıklığı üstündedir

seda sayan : aloooooowwwww
    mustafa : merhabalar efendim
    seda sayan : seennn kiimmssinnn
    mustafa : ben mustafa efendim
    seda sayan : naber lan mustafa
    mustafa : iyiyim efendim sizler
    seda sayan : iyi lan mustafa nörüyon ? ( halk dilinde neler yapıyosun anlamına gelir)
    mustafa : çalışıyorum efendim
    seda sayan : ne iş yapıyon lan mustafa
    mustafa : ben belediye başkanıyım ( mustafa sarıgül şişli belediye başkanı )
    seda sayan : ahhtt pööüüü zööngggg ( muhtemelen seda sayanın yer yarılsada içine girsem dediği andır ).
    #3852196 (bozukparatamircisi, 22.08.2008 00:43)
  13. kadırgalı.
    #3852750 (liyenda, 22.08.2008 02:41)
  14. yeni sezonda ramazan itibariyle Diyanet Eski Başkanı Prof. Dr. Süleyman Ateş'i konuk almış,karşısına da ne olduğu belirsiz , yazar olduğunu söyleyen bir kadını çıkartıp dini tartışma yaşatmıştır. Ve de Süleyman Ateş' i konuşturmayıp 'ama hocam burada kafamız karıştı bizi ikna edin ' deyip durmaktadır.Ulan adamın seni ve diğerlerini ikna etmeye mecburiyeti mi var! yani zaten şu tvdeki din tartışmaları gereksiz , iyice gereksizleştiriyorsunuz.

Bu arada bugünkü yayınında kendini 'aydın kesim' ilan etmiştir.
    #3920363 (horseplay, 05.09.2008 15:44 ~ 15:45)
  15. dağ gibi türkücümüz olan onur yar'ı nasıl tavladığını merak etmekteyiz. Dağ gibi yiğidi çıtırı yedin be...
    #3938461 (LocK, 09.09.2008 10:03)
  16. 16:9 seyredilmesi gereken sahte 4:3.
    #3938466 (kamil, 09.09.2008 10:05)
  17. (bkz: çocuk istismarcısı)
    #3940774 (nipla, 09.09.2008 20:21)
  18. yapılan bir ankette türk halkının en çok sıkıldığı ünlüler arasında başı çekiyor. haklılar da, yıllardır yaptığı sabah programları ve sübyancı kişiliği insanın bütün devrelerini attırmaya yetiyor. ekran önü kişilerinden en çirkini olan bu kadın yaptığı sabah programlarında kazandığı paralarla gözümüzün önünde günbegün evrim geçirmiş deniz akkaya misali estetik harikası olmuştur. onur san'la boşandıkları haberini verecekleri günü merakla bekliyoruz. zira kimse bu çiftin bir ömür geçireceğini düşünmüyor...
    #3962526 (trumanshow, 14.09.2008 17:27)
  19. konuğuna, sizi tenzi ederek söylüyorum lütfen alınmayın deyip, aptala malum olurmuş demiştir kendisi bugün ki programında. konuksa, o zaten aptala değil abdal a olucak demesi üzerine şaşkınlığını saklayamamış bir de yanındaki hocaya sorma gereği duymuştur. hocam öyle midir gerçekten abdal mıdır doğrusu diye.
    #3973120 (şubat, 17.09.2008 11:53)
  20. (bkz: menopoz teyze)
    #4047972 (geras, 05.10.2008 12:28)
/ 6
© 2008 - uludağ sözlük

seda sayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seda sayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seda sayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metro diye metro firmasi otobusune binmek » muzaffer eryilmaz » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » super mario bolum sonu bayragi » sozumona » tanrinin yoklugu » vanti lator » kaderimin cv si » kizlik zari » serefsizlik » feridun duzagac » pera muzesi » noi albinoi » como el agua » ask kahreder » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » elimde cok guzel fakeler var ilgilenir misin » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » tepki memesi » yastikalti bank » mesut bakkal » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » sercan yildirim » sungur savran » iki penisli dogmus bebek » fifa 09 » imper » istanbul un otopark sorunu » ask kazandirir » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi