seda sayan a yapilan hakaretler 


kapat
  1. esefle takip ettiğim olaylardır. gerekli belgeler toplanıldıgında nihat dogan'a teslim edilecek ve bu hakaretleri yapanlar cezasını çekecektir.
    #599415 (jakuzi, 02.09.2006 01:49)
  2. (bkz: kaç kere dedim hakret etmeyin şu kadına diye)
    #599449 (abuzittin zelzele, 02.09.2006 01:57)

© 2008 - uludağ sözlük

seda sayan a yapilan hakaretler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seda sayan a yapilan hakaretler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seda sayan a yapilan hakaretler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» thunderwarez » ariel » salat ul fecr » 4 minute warning » vestigal » aglama melis » national geographic channel » uludag sozluk in english » jonathan rhys meyers » aristo siiri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci