secretcode 

/ 3
kapat
  1. turkcell in yeni başlayacak reklam kampanyası ile ilgili ön bilgiler veren yazar.

(bkz: antenli tavuk)

(bkz: git git gidak tarifem sicak)
    #2407053 (mahallenindelisi, 30.09.2007 22:13 ~ 22:14)
  2. (bkz: #2462604) entry si ile nicki birebir ortendir.
    #2462707 (korn, 12.10.2007 22:13)
  3. varsa bi ferrari si, aha bu gece satar. o derece.

not: e tabiki bu gayesi "övgü" olan bir entry değil.
    #2470938 (pygmalion, 15.10.2007 00:05 ~ 00:09)
  4. yıllardır merak edegeldiğim halivud film fragmanlarında ki adam buymuş.. birazda türk sinemasına hizmet et abi... eltın portıkal award winner şener şen şeklinde..
    #2497818 (mesqoo, 21.10.2007 03:52 ~ 03:53)
  5. feminist tarafıma denk gelmiş, sözlüğün yeni yazarlarından olduğum için radyosunu keşfetmemi sağlayan, lise yıllarını çok özlediği çaldığı şarkılardan belli olan yazar.
    #2497849 (karanlikelfperisi, 21.10.2007 04:09)
  6. pkk'lıya küfür yasak bilmedin mi canım arkadaşım.. unutma onlar insan(!) ve insana küfür edilmez. özellikle uludağ sözlükte..

bende aynı olaydan dolayı sözlükte ki ilk ve son çaylaklığımı yaşamıştım. artık akıllandım. etmiyorum küfür onlara. seviyorum onları(!).

bu arada aklıma geldi.

(bkz: insan hiç sevdiğini s.ker mi)
    #2500395 (trablus, 21.10.2007 18:32)
  7. Sevgili moderasyon,

senin nasıl bir yönetim anlayışın var? nasıl bir kurum ve kuruluşsun sen? nedir amacın niyetin? hayatında hiç "yönetim" denilen konum konusunda, Hiç ilişki yönetimi, insan yönetimi konusunda tercrübelerin oldu mu?

Hayatındaki tek yönetim olgusunu burada mı tattın? "gölgelerin gücü adına güç bende artık" bu mudur felsefen? bu mudur egonu okşayacağın kavram?

makineleri değil, insanları yönetiyorsun.. Minumumda olsa en azından bir kez dahi olsa hoşuna gitmeyen bir durum söz konusu olduğunda yapman gereken şey, direkt olarak çaylak yapmak değil bir mesajla "lütfen pkk'lılara gerizekalı gibi ifadeler kullanmayın" demek olsun, hem muhattabımız da belli değil ki..

Kimin çaylak yaptığı konusunda insanların fikirleri bile yok. beni sizleri genellemeye mecbur bıraktığınızın farkında mısınız?

ne diyebilirim ki senin hakkında... yoksa benide mi çaylak yaparsın? hemen yap.. durma
    #2500441 (diaspora, 21.10.2007 18:41)
  8. pkk lehinde entry giren bir yazara alehinde "gerizekalı" tadında bir entry girdiği için 15 gün çaylak yapılan yazar.

edit: bunuda silmezsin inşallah.
    #2500452 (diaspora, 21.10.2007 18:43 ~ 18:44)
  9. yazdıkları için cezalandırılması gerekenler, yaşadığı ülkeye demokrasi, düşünce özgürlüğü vesaireyi paravan olarak kullanarak küfür eden satılıklar yazmaya devam ederken, onlara haddini bildirdiği için çaylak yapılmış yazar. dur bakalım daha neler göreceğiz.
    #2500518 (mykalkan, 21.10.2007 18:57)
  10. çaylak olma sebebi okuduklarımsa çok üzüldüğüm yazar. yazıklar olsun , alenen küfür edenler çaylak yapılmazken, kepazeliğin böylesi görülmemiştir, nasıl bir moderasyona sahibiz, eleştiri hakkımı kullandığımı sanıyorum ama ben de çaylak olursam bu yazdıklarımdan sonra şaşırmam, çaylak yapın ona razıyım ama bu entryi silmeyin.
    #2500539 (lovedjulia, 21.10.2007 19:00 ~ 19:02)
  11. bütün pkklıların orospu çocuğu kansız olduklarını biz de biliyoruz. herkes biliyor. ama her şeyin bir kuralı olduğu gibi moderasyonun da kendine ait kuralları var. yapma diyorsa yapma kardeşim. ayrıca birbirinden egzantrik küfürler etmekle vatan kurtarmak arasında ne gibi bir bağ vardır? ? ?

peşin edit: moderasyonun yalakasıyım evet. ohhşş
    #2500607 (altar in oglu tarkan in oglu, 21.10.2007 19:19)
  12. uzun süren ceza günlerinde dost meclisinde şarap içtiğimiz, duvarlara günleri kazıdığımız felaket dostumdur kendileri.
    haksız cezasını en dolu dolu çeken arkadaşım;
    bak ben terhis oldum sen kaldın içerde.
    mapuslarda durulmadın sen bilirim.
    #2525032 (gameguru, 27.10.2007 20:10)
  13. kendi kromozomlarıyla oynayan bir çeşit sapık.
    #2652662 (raffine, 02.12.2007 01:40)
  14. tüm ısrarlarıma rağmen beni dj yapmayan vicdansız ruh.
    #2727102 (dancerinthedark, 21.12.2007 21:24)
  15. on numara - iletişim devi adam.

hakim olmasının avantajlarını nasıl da sömürüyor...

teşekkürler.
    #2838006 (bl, 14.01.2008 19:26)
  16. gece gece kulaklarımın pasını silmiş zat, flamenco dan anlayan, şahane müzik zevkine sahip olan. billur sesli, akide şekeri, neşe şelalesi.
    #2877373 (abisesque, 22.01.2008 03:57)
  17. az once sonlanan yayini itibariyle, flamenko ya kulaklarimi doyuran kisidir.

ah bir de, adamakilli baglantim olsaydi, trukiye deyken ttnet e az bok atmadim, simdi ceremesini cekiyoruz.
    #2877377 (faidelibilgi, 22.01.2008 04:00)
  18. artık sözlükten kaydını sildirmek için moderatörlere bilgi verecek ve son entrysini yazan kişidir.

tam 2 yıldır sözlükteyim. Neler gördüm? çok şey.. Hikayesi olan her insanı dinledim. Sonuç o kadar birbirine yakındı ki nasıl hala farketmemişim bilmiyorum. Puzzle gibi her insanın, buradaki her bireyin eksik parçaları vardı. Hayatın içinde elde edilememiş, tamamlanamayan eksik parçalar. Herkes için o "eksik" parçanın tipi de içeriği de çok değişikti. bu 2 yıl zarfında hiç kimseyle dostluk geliştirmedim. Yani özellikle yapılan bir şey değildi ama gerçekten sadece hikayeleri dinledim. Hayatında birbirinin yanından bile geçmemiş tek bir diyalog bile yaşamamış insanların buluşma aktivileri olan ismide "zirve" olan hiç bir organizasyona katılmadım.

sadece izledim, gözlemledim.

şunun çok iyi farkındayım. belki bu entryi bile bir kaç kişi okuyacak. secretcode nickini yarın bile herkes çoktan unutmuş olacak, ve hiç kimsenin aklının ucundan bile geçmeyecek. o nedenle rahatım. en azından kaydımı sildirdikten sonra bir "merak" yok içimde.

kendi kendime "bu 2 yıldır üye olduğun yer senin hayatının akışına, senin kişisel gelişimine ne gibi katkılar yaptı?" diye sordum. Bu sorunun cevabını çok düşündüm. Tek cevap bulabildim. Hiçbir şey(Zaman kaybı)...

"Amac sadece bilgi" diye düşünsem de, istediğim bilgiye zaten sözlük dışında da ulaşıyordum. Burası show alanıydı. sözlük dünyasında ki herhangi bir "yaran" diyalog veya hepimizin güleceği bir olayı, sözlük dışından bir arkadaşıma anlattığımda bana "eee bunun nesi komik" dediğinde başladı bu "?"leri..

Galiba bu küçük dünyada kendi çapımızda geliştirdiğimiz, bir kültürün bağımlılarıydık. Öylesine bir kültür ki laf sokmaların, bir başka insanı küçük düşürmenin zevkini ve hazzını yaşadığımız bir kültürdü.

Ve artık bu defter kapandı. Bugüne kadar bilerek veya bilmeyerek kimin gönlünü kırdıysam, kimi üzmüş veya incitmişsem hepinizden özür dilerim, hakkınızı helal edin.

Hayat, bizi bekliyor.

astala vista!
    #2941145 (secretcode, 03.02.2008 02:48)
  19. beni sektöre dair bilgilendiren, sohbetlerine doyum olmayan stresli bir abimiz. ayrılmasaydı keşke (sözlükten) - gerçi daha iyisini yaptı galiba.
    #3294032 (bl, 20.04.2008 02:44)
  20. ozledim yazari.

keske gelse de gene kavga etsek*.
    #3620839 (limon cicegi kolonyasi, 04.07.2008 22:25)
  21. bana esti öyle bu gece. aklıma geldi buradan bi mesaj göndereyim dedim. secretcode abime.
    mesaj ne mi?
    hiiç.
    ha şey diyebilirim sadece, sağolsun çok iyiliğini gördüm. secretcode ismi unutuldu mu bilmeme ama ben hala hatırlıyorum, aklımda.
    #4071786 (ncldlbz, 10.10.2008 23:04)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

secretcode başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. secretcode ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu secretcode nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » walter cronkite » isik ver bana » maden muhendisi » bolubeyi » zit goruslere arti oy veren yazar » night ark » lise yillari » ib » theophraste renaudot » turkan soray » 22 inci yuzyil » yabanci gruplarin turkce mealleri » kullenen ask » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » ah bir atas ver » little big planet » calculus » domaltip bafilemek » bir seytan in papazi » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » doomsday » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » atm den makbuz isteyen anarsist genc » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » ismail saib sencer » ask sarsar » mustafa kemal bayirbag » ayabakan