secretcode ile konustum haberler eh iste 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. x le konustum haberler iyi
  2. ssg ile konustum haberler iyi
  3. ibo yla konustum haberler iyi
  4. rte ile konustum haberler iyi
  5. zall ile konustum haberler iyi
  6. geyikle konustum haberler iyi
  7. shelltox ile konustum haberler iyi
  8. algida yla konustum haberler iyi
  9. pollyanna ile konustum haberler iyi
  10. google ile konustum haberler iyi

© 2008 - uludağ sözlük

secretcode ile konustum haberler eh iste başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. secretcode ile konustum haberler eh iste ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu secretcode ile konustum haberler eh iste nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sir isaac » avrupa nin yeni prensi » osman gokcek » pkk kamplari bizim icin bbg evi » gece kusu » azrail e soylenecek sozler » el isi » yaran facebook uyarilari » balik burcu erkegi » sut atmadan gol olmaz » this ain t a love song » ayse ozyilmazel » subjektif entry » radyo sol » ertugrul saglam in harcanmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ersin korkut » estel » orcun kunek » arapca olan her metni kuran sanmak » ne mutlu anadoluluyum diyene » gunun sozu » kadirusagi koyu » bogazici universitesi » kerhane tatlisi » var misin yok musun christina aguilera » tabutta yarim vole » bildirim komutu » altaik dil ailesi » araba kullanan erkege oral seks yapmak » 11 mayis 2005