secmenim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benim secmenim isini bilir

© 2008 - uludağ sözlük

secmenim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. secmenim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu secmenim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» le quattro stagioni » pkk teroru » taciz atesi » light » sac dokulmesi » sozlukteki tek erkek yazar olmak » yaran okuyucu yorumlari » alkolle kadin arasindaki benzesme » jolly joker pub xl » sarhosken entry girmek » pilsener » resimler ve hayaller » samil basayev » dedo » filmkolix » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kecilerin prezervatif kullanmasi » ilginc diyaloglar » michael skibbe » jose joaquin moreno verdu » enver aysever ile ayrintilar » 0 533 748 32 54 » yigit ozgur esprileri » yalnizligin farkina varmak » zlatan ibrahimovic in bologna ya attigi gol » burasi kasiyo msn versene » cagatay » siklopentanoperhidrofenantren » 2008 2009 uefa kupasi d grubu » oranges ameres » sen ver goril abi istanbul da yasiyorsunuz