secimleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 2037 secimleri
  2. turkiye secimleri com
  3. gammazlik secimleri
  4. moderasyon secimleri
  5. muhtarlik secimleri
  6. 1999 genel secimleri
  7. lost adasi secimleri
  8. amerikan baskanlik secimleri
  9. 1977 genel secimleri
  10. 1954 genel secimleri

© 2008 - uludağ sözlük

secimleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. secimleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu secimleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tersten yazmak » thomen stauch » cihan unal » ben hep kendime cikan bir yokustum » canim cigerim » gustavus von tempsky nin kiwi kovalarken olmesi » kucuk kizlari gorup uzulmek » tikilerin pusi takmasi » duvarim su aliyor yetis yusuf usta » cuma aksami » kizlik zari » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » bolgan » los lunes al sol » ruyada entry girmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zafer oger » planor » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » nesquik » cevir kazi yanmasin » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » hayat fatal i neden yoruyorsun » super mario bolum sonu bayragi » cizgi roman » basligi altinda onune gelene hakaret etmek » if we don t end war war will end us » bezele » araba arkasi yazilari » kaderimin cv si » burkay