secim yapamadigin anlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapamadigin soruyu gec
  2. anlar
  3. secim 07
  4. secim secim secim secim secim
  5. secim
  6. beklenen anlar
  7. huzunlendiren anlar
  8. komik anlar
  9. dondurulasi anlar
  10. siyah anlar

© 2008 - uludağ sözlük

secim yapamadigin anlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. secim yapamadigin anlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu secim yapamadigin anlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asagipinar tumulusleri » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » anneanneden duyulan atasozleri » temp » ataturk un karga kovalarken olmesi » teknosa turkiye kupasi » hefeweizen » yalnizligi sevmek » beni birakip nerelere gidersin mysql server » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » parasut fren » ernest hemingway » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » ciris otu » stevemcqueen olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul un en guzel semti » tac » bikini bolgesini bronzlastirmak » last fm » galatasaray amblemi » kahpe bizans in yigit guzeli » hocaya tavir alan ogrenci » dudut » bozulan uyku duzeni » serenitytheone » onune gelene hakaret eden basbakan » i belong to che » rs ne la » yahya kemal beyatli » kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim