secim vaatleri 

kapat
  1. -öss yi kaldıracağız (1970 de ne bok yemeye koydunuz o zaman)
    -mazot 1 ytl olacak (allah bilir acısını nerden çıkartacaklar)
    -sizi il yapıcam (1990 larda duymaya alışkın olduğumuz ve gerçekleştikten sonra ülkede bi haltın değişmediği vaat)
    -her köye 1 okul (her köyde en az 3 cami varken okul yapmak kimsenin aklına gelmiyo malesef sonra da avaz avaz önce eğitim diye bağrıyolar)
    -ekonomik kalkınmayı sağlayacağız (kendi ailesine seslendikleri an)
    -IMF den kurtulacağız (borcu nasıl ödemeyi ve kurtumayı planlıyosunuz)
    -ab'ye girmeye çalışmayacağız (s...k gibi ortada kalıcaz sanırım)

bu ve bunlar gibi oy toplamak için söylenen yalanlar silsilesidir.
    #1889669 (keshberfo, 09.07.2007 04:32)
  2. halkın bir siyasetçiden mutlaka yapmasını beklediği ve yapılması gereken olgulardır.

- yılda 3-5 kez yenilenen kaldırım taşlarına son verilecek.
    - bankaların talan edilmesi durdurulacak
    - en karlı şirketlerin birbirlerine peşkeş çekilmesi önlenecek.
    - komisyonculuk gibi aracılar ortadan kaldırılacak.
    - tüm dış ticaret kamu denetimine devredilecek.
    - sağlıkta, eğitimde özelleştirmeler durdurulacak.
    - ilaçta yaşanan vurgunlara dur denecek.
    - iç piyasayı mahvedecek yabancı tekellere dur denecek.
    - poas , tupras , tekel , erdemir , petkim ve limanlar geri alınacak gibi vb..
    #1893432 (pantalasSA, 09.07.2007 18:09)
  3. eşe dosta peşkeş çekmeye geliyoruz!
    #1893447 (kilisedeki zangoc, 09.07.2007 18:10)
  4. politik olarak imkansızı önermek, siyasi olarak insanları kandırmak.
    #1893499 (havari kesar, 09.07.2007 18:18)
  5. kimsenin söylemediği ama söyleseydi büyük ses getirecek olan ben secilirsem artik kizlar teklif edecek tir. yazıktır bu vaadi kimse söylememiştir.
    #3676907 (soytari kral, 17.07.2008 13:51)

© 2008 - uludağ sözlük

secim vaatleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. secim vaatleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu secim vaatleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teknosa » cele » fakir olmasina ragmen sevgilisi olan kimse » the day that never comes » fevernova » kerron clement » 4x100 metre bayrak yarislari » kemalist dogmalar » televizyon izler gibi kizi kesmek » yeter artik icme diyen sevgili a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games