sec turizm 

kapat
  1. gaziantep'in en iyi otobüs firmasıdır. konukoglu ailesi'ne aittir.

otobüsleri çoğunlukla man fortuna mega olmakla birlikte 0 403 de kullanırlar.
    #288164 (bahdeniz, 29.05.2006 02:34)
  2. http://www.sec.com.tr adresinden hizmet veren güneydoğu bölgesinin en iyi otobüs firmasıdır.
    #411251 (berbay, 10.07.2006 12:41)
  3. 4 yıl boyunca beni antebe götürüp getiren otobüs firması.babacan şöförleri ve antep agızıyla konuşup bu şekilde espriler yapan muavinleri.molalarını aksaray ağaçlı ve naturada verirdi.şimdi noldu bilmem
    #1740831 (carter, 08.06.2007 17:34)
  4. gaziantep ten daha doguya seferleri yoktur. rakipleri hidayet, cayiragasi, ben turizm ve daha doguya giden diger firmalardir. bu rakiplere gore en iyisidir...
    #1887609 (cLktrk, 09.07.2007 00:09)
  5. Merkezi Gaziantep'te olan otobüs firmasıdır . Firma son yıllarda büyük atak yaparak hemcinslerinin * * önüne geçmek için neoplan starliner marka otobüslere geçiş yapmışlardır . ilk adımda yolculuk sırasında muavinden aldığımız bilgilere göre 7 tane alınmış ve sonrasında bu neoplan starliner serisi genişletilmiştir . Şu an her sefere neoplan starliner görmek mümkündür . Fiyatları da buna bağlı olarak diğer firmalara nazaran 10 - 15 ytl daha yüksektir . Hizmet kalitesi herzamanki gibi olup neden böyle bir şeyi yapma gereksinimi duymuşlardır bilinmez ...
    #3585237 (StoraX, 26.06.2008 15:59)

© 2008 - uludağ sözlük

sec turizm başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sec turizm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sec turizm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» monta ellis » orgutlu bir halki hicbir kuvvet yenemez » confetti » desifreolmusdisiuuser » nolberto solano » ruhunu seytana satan yazar » the crown » benim askim » in my time of need » cizbiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci