sebnem donmez gecerse okuz gibi bakarim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sebnem donmez
  2. iskender doner sebnem donmez
  3. metroda kadinlara okuz gibi bakan okuz
  4. okuz gibi ye ama okuz gibi sevisme
  5. sana hapiste krallar gibi bakarim
  6. sana kendi cocugum gibi bakarim baba
  7. sebnem ferah gibi sarki yazmak
  8. okuz gibi yemek
  9. okuz gibi sevmek
  10. okuz gibi bakmak

© 2008 - uludağ sözlük

sebnem donmez gecerse okuz gibi bakarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sebnem donmez gecerse okuz gibi bakarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sebnem donmez gecerse okuz gibi bakarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk » uludag sozluk arap klonundan basliklar » damnation » cehennem degnekcisi » abberline » cemo » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » aglarken konusamamak » gercekleri tarih yazar tarihi de galatasaray » sirince » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » olmeden once acilmasi gereken 1000 baslik » trablus » joker da » toshiba » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ertugrul saglam » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » deniz demiroz » 102 yasinda takvim icin ciplak poz veren kadin » mudahil » konusmayi sokmek » bush » mitroglou » nazim hikmet oratoryosu » kablo internet » sol frame nin kahvehaneye donmesi » yazar olmaktan sikilan yazar » ajda pekkan » bed of roses » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim