sebepsiz 

kapat
  1. nedeni olmayan, yok yere gerçekleşen, anlamlandırılamayan.
    #224965 (asiti kaçmış kola, 09.05.2006 17:33)

© 2008 - uludağ sözlük

sebepsiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sebepsiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sebepsiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» esens » elven blood » aslan kral in oglu » dugun davetiyesi » hos sohbet » git hadi git ismail yk » frozsgy » ahmet yildiz olmedi vs bebek okan » reel politik » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » cemo » next » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » 7 ekim 2008 uefa kupasi kura cekimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ido » hertha berlin eski hertha berlin degil » cok efendi bir adam olmak » yazarlarin aslinda demek istedikleri » ceza muhakemesi kanunu » alf » ssg nin uludag sozluk u satin almak istemesi » here comes the sun » ahmet turk » zamansiz olume mektuplar » gaz cikarmadan once arkadasa parmak cektirmek » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » futbol tartismalari msn zirvesi » ea games » kendi sessizligine gomulmek