sebepler 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aglatan sebepler
  2. sebepler agiti
  3. sudan sebepler
  4. sabahlatan sebepler
  5. futbolu sevdiren sebepler
  6. yasamak icin sebepler
  7. rte ye oy vermemek icin sebepler
  8. imana gelmek icin sebepler
  9. insani metrodan sogutan sebepler
  10. permatik kullanmak icin sebepler

© 2008 - uludağ sözlük

sebepler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sebepler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sebepler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » candy shop » cok guzel hareketler bunlar » aktutun baskininda ergenekon parmagi » thich quang duc » lulu » cocuklarla girilen diyaloglar » the offspring » kadinlari anlayamamak » hrant dink » kizlik zari » yapilmis en aptalca dalginlik » gulhan sen » badlik amiri » damat hobbit pasa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kapini calan benim » izmir » hypostase » akp biyigi » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » anneanneden duyulan atasozleri » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » silence is golden » asil tendonu kopsa stad inlermis » yaran nickler » zit goruslere arti oy veren yazar » medicine wheel » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir