sebep sonuc iliskisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. neden sonuc iliskisi
  2. neden sonuc iliskisi kuramayan yazar
  3. sistem neden sonuc iliskisi kurabilen halk istemez
  4. eee sonuc
  5. tam sonuc
  6. sonuc
  7. niyetlenmemis sonuc
  8. sonuc odaklilik
  9. google da 2 800 000 sonuc
  10. sonuc osym gov tr

© 2008 - uludağ sözlük

sebep sonuc iliskisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sebep sonuc iliskisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sebep sonuc iliskisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi » albert einstein » fm 2009 deki yetenekler » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » asil tendonu kopsa stad inlermis » burada allah yok peygamber de tatilde » nietzsche agladiginda » mustafa kemal ataturk » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » cesedin bogazina corap baglamak » ask tuketir » kardese yapilan iskenceler » yahudinin tahta kilici » yaran cep telefonu mesajlari » dugunde candy shop calmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask sarsar » abisesque » celtek tumulusleri » uypaciyakoverbeni » morgan freeman » anneanneden duyulan atasozleri » varille petrol almak » kaderimin cv si » sozcu » doviz fiyatlari » sozlukten kiz kaldirmak » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » milli gurur milli forma » haber sicmak » deniz feneri dernegi davasi