seba sen bizim herseyimizsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ismail yk sen bizim herseyimizsin
  2. besiktas sen bizim herseyimizsin
  3. seba
  4. din de bizim devlet de bizim millet de bizim
  5. suleyman seba
  6. mecalisi seba
  7. muallakat i seba
  8. aksam i seba
  9. ahmet dursun seba gitsin
  10. yargi bizim parti bizim sen kimsin serefsiz

© 2008 - uludağ sözlük

seba sen bizim herseyimizsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seba sen bizim herseyimizsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seba sen bizim herseyimizsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» apraksi » halkina kufreden basbakan » beni kor kuyularda merdivensiz biraktin » sagcilari taniyinca solcu olmak » asansor kullanmayi bilmeyen insan » herkesgibi » bayan sozluk yazarlari » toplu emo katliami » araf » you can t do that » msn » universiteye minibusle giden insan » yobaz yazar ara fasilitesi » tanri » pardus 2008 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mardan palas » bay e » kobi nerde teb orda » koylerin eski isimleri » sokullu mehmet pasa lisesi » 10 ekim 2008 turkiye belarus maci » galatasaray kupasi » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » icinde patlasin » uludag forum » ampulik » surgun » her daim birbirlerinin arkasinda olan yazarlar » antrofobi » polat alemdar dan kafa yemek