seasons 

kapat
  1. catafalque ın dialectique albümünde yer alan, klavyesinden çıkan ritmi çok hoş olan parça. gaza verir insanı.
    #2363803 (gudnayt, 23.09.2007 00:49)

© 2008 - uludağ sözlük

seasons başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seasons ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seasons nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » yaran ogrenci isleri diyaloglari » you really got a hold on me » oyla beni oyla beni oyla beni » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » firindan yeni cikmis pogaca » edwin boekamp » ati radeon hd 3850 » istemezdim » harvey nichols » tikky mouse » shrek corum versiyonu » kim nerede » camii manzarali ogrenci evi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karl heinz feldkamp » sinirlenmek » hossik » serkan gedik » fatihkul » full metal jacket » sehremini » ntv muhabiri » sputnik operasyonu » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » slideshare com » sizin dininiz size benim dinim banadir » adnan senses » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » herild yani