sean lennon 

kapat
  1. john lennon ve yoko ononun biricik evladı. Tam adı Sean Taro Ono Lennon dur. Müzik ve sinama sektöründe faaliyet göstermektedir. Sinema sektörüne oyuncu, senarist ve yapımcı olarak destek vermektedir. Babasına çok benzer.
    #2034777 (hewit, 29.07.2007 22:53)

© 2008 - uludağ sözlük

sean lennon başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sean lennon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sean lennon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sicaktan poponun terlemesi » enternasyonel ifahr kosusu » paterica » horlayan kadin » ben oral seks yapmam diyen sevgili » devilscry » got sirasi » misafir gelince anne tarafindan yapilan uyarilar » uludag sozluk un avantajlari ve dezavantajlari » masaustune sag tiklayip yenile demek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games