seaman 

kapat
  1. (bkz: david seaman)
    #953842 (oumar, 05.12.2006 17:01)
  2. 5. nesil yazarmış kendileri.

ayrıca, büyük tespitçidir.
    #2959238 (paleface, 06.02.2008 11:30)
  3. Her ne kadar denizci anlamına gelsede ingilizce sözlük anlamı. Kendisi denizci değildir. Sadece deniz olmadan yaşayamayanlardandır. Ayrıca yazılarından anlasıldığı üzere kendisi birçok konuya hakim olduğunuda göstermektedir. Bu konulara hakim olmasınıda okumayı, yazmayı ve konuşmayı sevmesine bağlayabiliriz.Ancak her ne kadar konuşmayı çok sevsede, kendisi ile işyerinin terasında vakti zamanında kalırken hep dinlemeyi tercih etmiştir. O leziz sigara böreğinin üstüne kemalpaşa tatlısını yerken. Şahsı muhterem özkankam olmaktadır.
    #3361885 (magiclife, 05.05.2008 23:08)

© 2008 - uludağ sözlük

seaman başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seaman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seaman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the wicker man » istanbul bilim universitesi » gotum haber ajansi » 26 temmuz 2008 sporting braga sivasspor maci » execute order 66 » lesley gore » 21 yasinda olmak » tarzini oturtamayan kiz yazarin cekiciligi » ozel universite » sozlugun kalitesinin yerlerde olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci