seaborgyum 

kapat
  1. *

atom numarası 106, kütle numarası 256, simgesi sg olan geçiş elementi.
    #1254635 (larker, 03.02.2007 23:37)
  2. ismini Glenn Seaborg adında amerikan bir kimyagerden alan element.
    #2709128 (notrinova, 17.12.2007 22:20)

© 2008 - uludağ sözlük

seaborgyum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seaborgyum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seaborgyum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» umit davala » molla kaabiz » age of mythology titans » kar yagarken dinlenecek sarkilar » turkiye umit milli futbol takimi » jan devrim » solo testte 15 piyon birakmak » disturbia » bir boka benzemeyen minimal siir » sacriter » night ark » kivikocan » buralardan gitme » alone with everybody » yozlasan halkin vahim durumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yabanci gruplarin turkce mealleri » orta turkce » what the fuck is that » metroda cift kale mac yapmak » kevin martin » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » bir sifat olarak kazim » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » sekura » shrek corum versiyonu » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » karin » yerden kalkan ilk ucak » melankolik » hazreti muhammed