sea of sorrow 

kapat
  1. alice in chains, facelift..

mind of destructive taste
    i choose... to stroll amongst the waste
    that was your heart
    lost in the dark
    call off the chase

walls of thought, strong and high
    as my castle crumbles with time...
    i think of you
    ou yes i do
    such a crime

you opened fire... and your mark was true
    you opened fire... aim my smilin' skull at you
    you opened fire...
    i live tomorrow, you i'll not follow
    as you wallow in a sea of sorrow

lines cut across my face
    why you laugh at my disgrace
    i'll never know
    how far to go
    to reach that place
    #2453853 (double cross, 10.10.2007 21:58)

© 2008 - uludağ sözlük

sea of sorrow başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sea of sorrow ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sea of sorrow nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bundan sonraki amacim taksim meydani nda soyunmak » dogunun limanlari » dusunce gucu » soyunma odasina inen yonetici » ne mutlu turk um diyene » insaat muhendisligi binasinin cokmesi » dengir mir mehmet firat » saclari kazitmak » e entertainment » rate my turban » zengin oldugunuz bir hayatta gorusuruz » sevgilisini ilk bulusmada doven erkek » urolog » sayin yazar » sorumluluk benim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zeynel dinler » yorum farki » bobiler org » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » son istasyon » aydin yilmaz » aziz baskanin alin bunu demesi » bir tikky nin intihar mektubu » cobanla profesorun 1 oy hakkina sahip olmasi » abdullah ocalan » universidad de concepcio » henry hill » batmaya mahkum firma isimleri » bluevelve » hey dostum fransa demistin irak cikti