se jie 

kapat
  1. ang lee nin dikkat şehvet adıyla türkçemize çevrilen ve hardcore sevişme sahnelerinde bizimle filmi izlemeye gelen kızlardan bazılarının montlarının altına girip delice mesaj çekmeye başlamalarına sebep olan, bu hafta boyunca sinema anadolu da gösterilecek olan filmi. izlemeye yorgun ve uykulu gittiğim için film hakkında sağlıklı bir yorum yapamayacağım ancak sona yakın mak tai tai nin çağırdığı taksideki rüzgar gülleri ve taksicinin geriye dönüp baktığı sahne şahsımın en çok haz aldığı bölüm olmuştur.
    #3194456 (mithrandir, 26.03.2008 23:00)
  2. yurtdışında sansürlü vizyona giren film türkiye' de sansürsüz haliyle beni dumura uğratmıştır. kimse korkmasın türkiye malezya olmaz. tony leung' un oyunculuğuna bir kez daha hayran olunan filmdir aynı zamanda.
    #3522070 (bigron, 10.06.2008 23:34)
  3. (bkz: sie)*
    #3522084 (my melancholy blues, 10.06.2008 23:37)

© 2008 - uludağ sözlük

se jie başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. se jie ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu se jie nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» les 120 journees de sodome » arctic monkeys » yaran turkce altyazi cevirileri » eve gelen tamirciye olmayacak gibiyse diyen insan » dikkat cekmek isteyen yazar kalibi » shaggy nin motosiklet kullanmayi bilmemesi » telde kizla konusurken arkadasin sesler cikarmasi » hakki baba » sol frame deki suru psikolojisi » misvaga dis macunu suren insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci