se coucher 

kapat
  1. fr. uyumak, yataga gitmek
    #2275263 (vermilion, 06.09.2007 23:30)

© 2008 - uludağ sözlük

se coucher başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. se coucher ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu se coucher nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kominist » recep ivedik 2 » irkci saman ile irkci musluman savaslari » deniz feneri » john frederick lewis » finlandiya » karl heinz feldkamp » berrak sudaki kirmizi balik » mahsun kul » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » kaynima kaydim » wurth » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » sucugu dogradiktan sonra soymak » full metal jacket » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » murad kucuk » turkan soray » imper » yabanci gruplarin turkce mealleri » fleisch » bitlis te bes minare » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » sozlukten kiz kaldirmak » cirkin oldugunu kabul eden kiz » umit davala » aslan » age of mythology titans » istinye park