scraby 

1. seri, hareketli demek.
    #3755271 (aristo, 01.08.2008 16:07)

© 2008 - uludağ sözlük

scraby başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. scraby ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu scraby nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hossik » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » re re re ra ra ra galatasaray » ecce homo » ask » thinking substance » annelerle girilen komik diyaloglar » kucuk kadin » hasan mezarci » otobuste on koltukta sapitan cocuk » ergenekon iddianamesi » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » vicdan » sputnik operasyonu » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seri eksi oy veren ibne » mehmet ali aybar » alparslan erdem » adnan senses » morgan freeman » alone with everybody » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » haris alexiou » haydi ic de cay koyayim » selena vs kurtlar vadisi » kolpa turk filmleri » sucuklu yumurta yemenin faydalari » irriducibili » mona lisa ya bakip 31 cekmek » insan neden degisir