sccjrmk 

kapat
  1. 3. nesil yazar. *
    (kutupsal form, 14.01.2007 06:58)
  2. uuser olduğu için mutlu olan, yakın zamanda birsürü arkadaşı olmasını uman yeni,taptaze yazar kişi.
    (sccjrmk, 14.01.2007 13:26)
  3. hoşgelmiş yeni bir şifre nickli yazardır.
    (zaknafien, 14.01.2007 13:30)
  4. izmir'in güzelliklerinden ankara'ya gelip adapte olmaya çalışanlardan o da, çok zor be abi ankara'ya alışmak... hoş bulduk diyorum burdan..
    (beholderr, 19.02.2007 00:49)
  5. koyu fenerbahçe taraftarı, futbol hastası kişilik...
    (sccjrmk, 04.10.2007 23:36)
  6. çeyrek final mücadelesinden önce buluşulunup, maçtan önce biralarımızı tokuşturacağız gibi görünüyor şimdilik, hadi bakalım..

sözlük semalarında az görünen uyuyan dev..
    (beholderr, 19.03.2008 12:04)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» samuel beckett » en derin aci » yengec » pipo icmeyi ogreniyorum » sigara markasiyla sekil yaptigini zannetmek » analar gunu » ust iki disinin arasinin ayrik olmasi » audrey tautou » redwinemania » aziz yildirim » kavak yelleri » isi gucu sevgilisi olmayan musluman tipsiz bjk li » gs nin sampiyon oldugu gecede fenerli olmak » ana sayfasinda bu baslik ucurulmus yazan sozluk » money » erkek arkadasinin lezbiyen oldugunu anlamak » besiktas in uefa ya gitmesi » bir orospu cocugu olarak sinek » naneli nargile » sanane » first breath after coma » vakit » kac tane gurgen palamut » servet cetin » ruzgarin lafi yok » anketin zararlari » 4x4 » colbie calliat » sevinc turu atan cimbomlulara saldiran fenerliler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa