scam yazili 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. scam
  2. yazili
  3. yazili tarih
  4. yazili okumak
  5. yine mi yazili var
  6. yazili sinav
  7. yazili nota
  8. yazili tenefus
  9. fb 6 gs 0 yazili plaka
  10. yazili kanyon

© 2008 - uludağ sözlük

scam yazili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. scam yazili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu scam yazili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» autoshow 2008 » izmir ekonomi universitesi » beni susarken bolme » super mario bolum sonu bayragi » goncourt akademisi edebiyat odulu » last fm » selena vs kurtlar vadisi » asil tendonu kopsa stad inlermis » iste kuku kuku geldim » bon iver » slm asl pls » ote yandan » guitar hero world tour » thinking substance » tanrinin yoklugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » thich quang duc » salma hayek » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » salcali sogan kavurmasi » sozluk yazarlarindan vogon siirleri » marrone » insanlar » sogukta usuyen eller » merkez bankasi ndan once dovize mudahale etmek » dis macununu surekli ortasindan sikan ev arkadasi » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » frikigin cift vurusa donusmesi » kurt soykirimi » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » mehmet usta