sazanlik 

kapat
  1. daha önceden var olan bir ürün, meta, program gibi yaratıların ikinci,üçüncü kişilerin eline geçmesiyle beraber, sanki onların malıymış gibi hükümleri altına alma, sahiplenme durumu. (bkz: cukum hıyar diyene bir avuc tuzla kosmak)
    #3127560 (chronicle, 12.03.2008 13:44 ~ 14:14)

© 2008 - uludağ sözlük

sazanlik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sazanlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sazanlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sener eruygur » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » ask genclestirir » anneme » sercan yildirim » dp perfumum » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » red alert 2 yuri s revenge » turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi » selena vs kurtlar vadisi » kaygisizlar » kizkaciran damat » turkan soray » pgsg » istanbul surlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abidas » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » bir sehri sevmek » yildirim demiroren » sen yoksun diye » firindan yeni cikmis pogaca » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » erkekleri kullanan kizlar » what the fuck is that » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » zafer oger » syme » caylak olmamak » imkb