sazan ara 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aynali sazan ile cizgili sazan arasindaki fark
  2. sazan oldugunun farkinda olan sazan
  3. sazan
  4. sazan avi
  5. sazan alimlari
  6. sazan kontrol
  7. tedirgin sazan
  8. su sazan yazarlar
  9. sazan tarikati
  10. sazan safarisi

© 2008 - uludağ sözlük

sazan ara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sazan ara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sazan ara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazari olunca kendini ordinaryus sananlar » besir atalay » world of gypsy music » orlando engelaar » eyup » dolunay caddesi » aziz yildirim in aragones i dovdurtmesi » arkadas uyurken onun alnina yazi yazmak » fenerbahce krize girince turkiye de calkalaniyor » manisa kebabi » aydin sayili » surp hac kilisesi » marcos antonio senna da silva » cok pis polemige girerim » yaklasmakta olan ekonomik kriz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » stealing beauty » ekmek asi » fuat saka » zam yapiyorlar ama yine de cok iyi bir iktidar » erkeksen oku » gulce » emirst » 6 ekim istanbul un kurtulusu » google maps for mobile » ikinci bayezid kulliyesi » ciftler arasindaki boy uyusmazligi » nerede bu 8 bin yazar » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » her sey cok guzel olacak » sozlukte yok