sayisiz guest appearance 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. is yerinde sayisiz bardak cay icmek
  2. sayisiz nick alanlarin her boku ben bilirim havasi
  3. sayisiz huriye ragmen cennette otuzbir cekmek
  4. guest
  5. be my guest
  6. guest list
  7. lucky guest
  8. guest star
  9. special guest star
  10. oft the unbidden guest proves the best company

© 2008 - uludağ sözlük

sayisiz guest appearance başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sayisiz guest appearance ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sayisiz guest appearance nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» meydanbenim » kronik kuzu » ve insan muzigi yaratti » tikky mouse » yabanci gruplarin turkce mealleri » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » olu evinde seks partisi » sevcan orhan » ilk ucan balon » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » izlanda » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » italiano » mustafa uslu » imhotep » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » altinci nesil yazarlar » tanri vs insan » iu rektorlugunun ogrencilere ceza vermesi » pgsg » barack obama » 402 nolu sinifin cocuklari » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » zeplin » cooler than jesus » konsantre matik » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » hama » galatasaray bayragi » bezele » zulfu livaneli