sayin sozluk yazarlari istirham ediyorum efem 

kapat
  1. sözlükte meclistekine benzer kargaşalar çıkaran yazarlara başkan yazarın uyarısı. lüten sakin olalım, kalitemize yakışır şeyler yazalım önerisi.
    #2680566 (sanirim osurdum, 09.12.2007 18:31)

© 2008 - uludağ sözlük

sayin sozluk yazarlari istirham ediyorum efem başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sayin sozluk yazarlari istirham ediyorum efem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sayin sozluk yazarlari istirham ediyorum efem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sigara yasagi » ieu » aldatilmisligi ayrilik icin tek sebep gormek » entryleri alt alta okumak » tomurcuk cay » optum kib bye » marina » finlandiya da bir mezbahada cekilen goruntuler » francois de la rochefoucauld » tek kisilik yatakta iki kisi yatmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci