sayin sozluk bana hanimefendi bulur musunuz 

/ 2
kapat
  1. (bkz: sözlükte bulunma nedenleri)
    #1747734 (altf4, 10.06.2007 04:51)
  2. "bu kadar kibarlıktan sonra sözlük dayanamaz ve isteyene en iyi şişmesinden bir kadın yollar" dedirten şeydir.
    #1747736 (rakiyla vaftiz edilen velet, 10.06.2007 04:53)
  3. -sayın gözlük ehm şey sizden bir ricam vardı
    +ne gözlüğü lan sözlük diyecen sözlük onu bile diyemiyo
    -hah işte ben de onu diyorum nerde benim gözlüğüm sayın sözlük saatlerdir arıyorum
    +kafana bak andaval kafanda.sayıyla mı veriyolar lan sizi bana
    -yok abi ben kendim tek başıma geldim bi maruzatım vardı da
    +lahavlevelaguvvet bas git adamı günaha sokma
    -peki gözzzl.. ıhmm şey sözlük
    (bkz: sözlüğün sinirli anına denk gelmek)
    #1806784 (yamukprensesvekedicuceler, 22.06.2007 19:28)
  4. 'karı mesenesi var mı?' sorusunun yuvarlatılmış, buçuklarından kurtarılmış versiyonudur.
    #1806850 (1kapaa5tabak, 22.06.2007 19:43)
  5. (bkz: sözlüğü mahallenin yaşlı çöpçatanı sanmak)
    #3180407 (paraisorey, 23.03.2008 15:32)
  6. (bkz: bir desti izdivac olarak uludag sozluk)
    #3180421 (taharetmuslugu, 23.03.2008 15:36)
  7. (bkz: yine yine abazan olsa bile ramazan)
    #3906158 (fearful, 02.09.2008 17:13)
  8. -sayin sozluk bana hanimefendi bulur musunuz?
    -ayıp ettin. al! (bkz: hanımefendi)
    -cok saol.
    -ne demek.
    -bir de şey isteyecektim.
    -ney
    -şey işte.
    -onubir derdim vardan yaz.çocuklar * ilgilensin.
    #3920668 (nessaj, 05.09.2008 16:57)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

sayin sozluk bana hanimefendi bulur musunuz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sayin sozluk bana hanimefendi bulur musunuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sayin sozluk bana hanimefendi bulur musunuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» randy rhoads » cimbom sozluk » kate mosse » oguzhan ozyakup » anton putsilo » yaran olaylar » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » burda mi yersiniz paket mi yapalim » londra » acrotomophilia » samsung d880 » mankini » birilerinden arta kalan duygularla yasamak » aerofaji » inkpinkzink » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » harold shipman » kime derler sana derler » rastgele ulke saldirisi » kitap okumayanlardan sabun yapmak » akatizi » ozgur sozluk » teroru cozene odul verelim » evlilik kredisi » spanish lesson » tarumar » hifzi veldet velidedeoglu » yalikavak » favori filmi recep ivedik olan insan » duygu » gupguzel kizin cipcirkin sevgilisi olmak