sayin cevizkabugu 

kapat
  1. zekeriya beyaz ın katıldığı cevizkabuğu programı nda hulki cevizoğlu na yanlışlıkla sarfettiği söz.
    #115217 (zehiri alınmış kobra, 15.03.2006 02:03)
  2. vakti zamanında, zekeriya beyaz'ın başlı başına espri kaynağı olduğunu keşfetmemize olanak tanıyan sözlerden biri olarak tarihe geçen söz.
    #1051004 (benden yazar olmaz, 24.12.2006 21:54)
  3. (bkz: sayın kakaolu ceviziçi)
    #3397346 (barış, 14.05.2008 18:55)
  4. -hulki bey demokrasinin geregini yerine getirelim lütfen ama

+ hay hay buyrun konuşun .

_ aferin akıllı ol.

+ beyfendi canlı yayındayız lütfen .

- ay pardon sayın cevizoglu ne diyoduk demokrasi din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır.

+ hayır efendim sürç -ü lisan ettiniz o laiklik kavramıdır.

- ya bi sus cevizkabugu kırdırtma kafanı

+ ( hay benim kadar ceviz düşsün kafana ) beyfendi lütfen saygılı olun canlı yayındayız .

- ay pardon sayın cevizoglu ne diyoduk demokrasi din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır.

+ .......

- neeee
    #3397589 (misses eko le pew, 14.05.2008 19:50)

© 2008 - uludağ sözlük

sayin cevizkabugu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sayin cevizkabugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sayin cevizkabugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kullanilmayan karakterleri bankaya yatirmak » van der waals baglari » cikmayan boya ile devrim kelimesini yanlis yazmak » radyo aspirin » galatasaray i satin almak » hayatin anlamsizligi » ankara da sabaha dogru havanin kokusu » mortal kombat 3 ultimate » hatunlarin camur guresi yapmasi » bu iyiligimi unutma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci