sayili 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sayili gunler
  2. 677 sayili kanun
  3. 442 sayili koy kanunu
  4. sayili firtina
  5. tam sayili kesir
  6. 1632 sayili kanun
  7. 5411 sayili kanun
  8. 1567 sayili kanun
  9. 2828 sayili kanun
  10. 3413 sayili yasa

© 2008 - uludağ sözlük

sayili başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sayili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sayili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seni seviyorum diyene verilen sacma cevaplar » allah in sikmabaslari » tugba dural » umut taydas » sonkuzu » geber anne » dikkate almayin » lenny kravitz » 20 lik dis » salonun misafir gelince acilmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci