sayi saymayi bilen yazarlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sayi saymayi ogreniyoruz
  2. tango yapmasini bilen yazarlar
  3. saymayi ogrenmek
  4. saymayi ogreten sarkilar
  5. para saymayi bilmeyen insan
  6. 3 tip insan vardir saymayi bilenler ve bilmeyenler
  7. aerobik programlarindan saymayi ogrenen cocuk
  8. onlari saymayi birak onlar bizi saymakta
  9. var misin yok musun dan geri saymayi ogrenen bebek
  10. tam sayi

© 2008 - uludağ sözlük

sayi saymayi bilen yazarlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sayi saymayi bilen yazarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sayi saymayi bilen yazarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cok zor uyanan insan » fugitive pieces » michael skibbe » cakma yahudi » universitede hocalara verilmis ayarlar » norton ghost » kurtce turkiye de hic yasaklanmadi diyebilmek » sac oynama aliskanligi » ali cevat akkoyunlu » sen yoksun diye » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » bekaret onemsizdir diyen erkek » yanlis anlasilmis sarki sozleri » ibu sozluk » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tatilde calismak » don kisot » hefeweizen » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » sunnet dugunu » you really got a hold on me » sucugu dogradiktan sonra soymak » ilkokulun vazgecilmezleri » seovi » acz ve fakr » yalnizligi sevmek » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » ecce homo » atm den makbuz isteyen anarsist genc » ulu tv icin program onerileri