saygiyla egiliyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gerilla analarinin onunde saygi ile egiliyorum
  2. saygiyla aniyoruz
  3. diz cokun ve saygiyla ayakkabilarimi yalayin
  4. gorev insanlik gorevi ise saygiyla yapacaksin
  5. yuksek saygiyla dinlenmesi gereken sanatcilar
  6. yuksek saygiyla okunmasi gereken yazarlar
  7. esinizi saygiyla eder niyazinin gozlerinden operim

© 2008 - uludağ sözlük

saygiyla egiliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. saygiyla egiliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saygiyla egiliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aradiginiz sampiyon adayina su an ulasilamiyor » houston » sinirgac » hile i seriyye » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » manisa kebabi » turkiye cumhuriyeti since 1923 » kisa boylu bayanlar » makale araniyor duyurulari » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » michelin » syme » akim trafosu » myspace » dolunay caddesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tevessul etmek » kerameti kendinden menkul » aklimdan gecenler » fenerbahce com » sehit verince milliyetci olan toplum » telefondaki her melodiyi sonuna dek dinleyen baba » seni bulmak icin cok kurbaga bafiledim diyen erkek » 5 ekim 2008 bursaspor galatasaray maci » maske takmak » itouch » fight club » yankiler » niye cattin kaslarini » henry hill » yaran diyaloglar