saygilar bizden 

kapat
  1. ara sıra memnuniyet ya da, saygı belirtmek için kullanılan cümle. aynı zamanda sinemadan dizi olayına giren kemal sunal'ın bizimkiler dizisinin tayfası ile oynadığı, nostaljik tada sahip, kendisinin bir mübaşiri oynadığı yamulmuyorsam 1993 yapımı bir dizidir...
    #1313833 (faidelibilgi, 16.02.2007 23:52)
  2. tekrarlarına ne zaman denk gelsem kaçırmadığım kemal sunal dizisi. hakim rolünde erol demiroz de çok iyiydi.
    #2814738 (pax romana, 09.01.2008 23:05)
  3. kemal sunal'ı mübaşir rolünde izlediğimiz dizi.
    #2814972 (ben hep 17 yasindayim, 09.01.2008 23:44)
  4. dizide hakimin karısı ailenin ekonomik durumunun çok üstünde harcamalar yapardı. bir de sosyete sevim diye bir avukat vardı.
    #2815009 (grand ekinoks, 09.01.2008 23:48)

© 2008 - uludağ sözlük

saygilar bizden başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. saygilar bizden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saygilar bizden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dincilerin yok konusundaki ikiyuzlulugu » nintendocu » survive » kadri yamac » cool it » bir maskenin itiraflari » sozluk genelleme yeri degildir » fatal accident » dudak okumak » entry baslik uyumsuzlugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci