saygi duyarim o ayri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. saygi duyarim
  2. o da bir tercih saygi duyarim
  3. saygi duyarim sayin kirca
  4. etraftaki herkesin ayri ayri triplerde olmasi
  5. gurur duyarim
  6. kalp ayri sever akil ayri
  7. hayallerle gercekler ayri ayri yasar
  8. her seye saygi duyulmasina saygi duymamak
  9. sen ayri trende ben ayri garda
  10. eskiden saygi vardi saygi

© 2008 - uludağ sözlük

saygi duyarim o ayri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. saygi duyarim o ayri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saygi duyarim o ayri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eksi sozluk » death metal » alice in chains » yaran haberturk com yorumlari » mis gibi kola kokmasi » okyanusta parmagini kesen sevgiliden kacmak » anne seni cok ozledim bana para gonder » siyaha boyaninca olen nora nin fotograflari » bebek okan » reptilia a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games