sayfa 

kapat
  1. Üzerine yazı yazılan veya basılan bir kâğıt yaprağın iki yüzünden her biri, sahife
    gazete, dergi vb. yayınlarda özel bir alan için ayrılmış bölüm
    #172678 (atan alir spor, 16.04.2006 03:59)
  2. (bkz: Konu)
    #172679 (atan alir spor, 16.04.2006 03:59)
  3. a4 ,a5 gıbı boyutları olabılen, yazı yazmaya yarayan ınce nesne.
    #671340 (painkiller, 27.09.2006 16:20)
  4. eski dilde sayfa anlamına gelen bir sözcük.
    #3444597 (Karsit, 25.05.2008 10:37)

© 2008 - uludağ sözlük

sayfa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sayfa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sayfa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ucuncu dunya savasi guncesi » stevemcqueen olmak » leonce ile lena » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » theophraste renaudot » yeni alinan pc yi cokertmek » semsek » ilk ucan balon » oleceksin kopek » kardese yapilan iskenceler » gossip girl » bir memenin ardindan » ask kahreder » sucuklu yumurta yemenin faydalari » akp biyigi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk solu » carriye roxalina » busbutun kapitalistlesen martilar » irriducibili » yasamsal tespitler » dolunayisi » tikky mouse » ramenskoye » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » yildirim demiroren » yaratiliscilik » serva dinu » bilgi ve belge yonetimi » revenge » beni susarken bolme