savulun uleynn 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. savulun
  2. savulun bbg geliyor
  3. savulun ulan
  4. fasizm geliyor savulun
  5. sosyalizm geliyor savulun
  6. savulun battal gazi geliyor
  7. savulun nkotb geri geliyor
  8. savulun ulan kediler istanbul u satiyorum
  9. savulun bilgi iceren entry giricem

© 2008 - uludağ sözlük

savulun uleynn başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. savulun uleynn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu savulun uleynn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» devil in her heart » alparslan erdem » kardes turkuler » trinidad tobago milliyetciligi » yeter artik vurmayin adam oldu » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » teknosa » mehmet ali aybar » yol tv » 402 nolu sinifin cocuklari » animal farm » makao » istanbul evleri » yuck » yaran facebook gruplari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » davidoff » le dejeuner des canotiers » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » fugitive pieces » bir seytan in papazi » akp biyigi » teror olayinda mesaj aramak » ask bekletir » slm asl pls » little child » yaran ogrenci isleri diyaloglari » ekim 2008 ankara ulasim zammi » tilki dansi » enis faik arcan » f 16 fighting falcon