savulun bre be yetecem gelecem iste 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yemege gittim gelecem
  2. cumaya gittim gelecem
  3. bir entry girip gelecem hemen
  4. eksi sozluk e gittim gelecem
  5. palet ve snorkel almaya gittim gelecem
  6. iste bas iste govde iste kanatlar
  7. savulun
  8. savulun bbg geliyor
  9. savulun ulan
  10. fasizm geliyor savulun

© 2008 - uludağ sözlük

savulun bre be yetecem gelecem iste başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. savulun bre be yetecem gelecem iste ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu savulun bre be yetecem gelecem iste nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kktc ile turkiye farklari » ask aldatir » all i ve got to do » fugitive pieces » sigara icemeyen insan » alone with everybody » iyilesmeyen yaralar » buralardan gitme » antalya altin portakal film festivali » komando egitimi almis baliklar » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » kaderimin cv si » tikilerin pusi takmasi » cukura dusup sakatlanan futbolcu » kondisyoner » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul universitesi avcilar kampusu » uludag sozluk prenses perfinya zirvesi » ataturk geri donse soylecegi soz » sezercik onun bunun cocugu » osman pamukoglu » bir joker olarak ergenekon » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » bikini bolgesini bronzlastirmak » cahillikler kitabi » noi albinoi » horozu cok olan koy » last fm » olmus mu » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » erkegin sevdigi kiza acilamamasi