savastepe anadolu ogretmen lisesi 

kapat
  1. balikesir in savastepe ilçesinde bulunan okuldur. birçok üniversite kampüsünden daha büyük bir alana yayılmış, müfredat laboratuar okulu olduğu için pilot okul seçilen,kız ve erkek yatılı olanağı sunan lisedir. soğuk etüt odalarındaki muhabbetleri, anadan babadan ayrı geçen günlerde yanındakilerle kardeş gibi olma duyguları, başlarda burun kıvırdığın ama ayrılınca burnunda tüten yemekhanesi, elmalığı, anıtı, sunduğu tüm olanaklarıyla unutulmayacak okuldur. hasrettir,uzaklıktır lakin çok şeydir orada yaşamak..kim olduğunu ne olduğunu bulmadan döneni yoktur, çok şey öğretir küçük yaşta.en önemlisi de bir şeye farketmeden nasıl alıştığını hissettirir.
    #3040157 (mariadelcarmen, 21.02.2008 19:52)
  2. hayatımın 4 yılında orda bulunmaktan onur duyduğum; büyük, büyük olduğu kadar köklü bir okuldur.merdivenlerinin taşını aşındırmış binlerce genç şu an ülkenin heryerine dağılmış birer eğitim nefheri olmuştur.köy enstitüsünün bıraktığı mirası kalitesinden ödün vermeden devam ettirir.şimdilerde tek bir binadan mezun olan liselileri gördükçe kendimi çok şanslı hissederim.içinde bulunan fırını,yemekhanesi,içini çok merak ettiğim erkekler yatakhanesi,yatmak hiç nasip olmamış reviri,babamın posta çekiyle gönderdiği parayı almak için gittiğim postahanesi,elma bahçeleri,yazın dut yemek için çıkıp formamı yırttığım ağaçları,gecenin bir vakti başımızı bekleyen öğretmeni rahatsız ettiğimiz öğretmenler lokali,içinde sayısız kere maç izlediğim-oynadığım ve beden eğitimi öğretmenimizin 'benim mabedim'dediği kapalı spor salonu,bugün kendine üniversite diyen bir çok okuldan daha modern kütüphanesi,50 yıl önceki öğrencilerinin oluşturduğu şimdi kocaman bir orman olmuş ağaçlıkları,ormanın içinde çoban çeşmeleri bile düşünülmüş tam bir kampus hayatı ve tabiki her biri eğitimde uzman olmuş kadrosuyla benim hayatımı şekillendirmiş, unutulmaz anılar bırakmıştır.
    #3108895 (tsubasa, 08.03.2008 00:04)
  3. öğrencilerini sadece üniversiteye değil, öğretmenleriyle geçen zaman sonucunda hayata da hazırlayan ender rastlanan devlet lisesi. bir çok üniversitede olmayan mükemmel ve tarihi bir kampüse sahiptir. çoğu üniversitede baskıcı bir ortam varken burada öğrenciler hep beraber rahat bir ortamda okurlar. 4 sene boyunca gece gündüz beraber yaşarsın arkadaşlarınla, bir bakarsın ki lise hayatında arkadaşlarını ailenden daha fazla görmüşsün, yanındakileri kardeşinden daha iyi tanımışsın. bu yüzdendir ki tutma abi tutma abla gibi kavramlar ortaya çıkmıştır. burdan çıkan hiçbir öğrenci daha sonra ordaki gibi dostluklara kavuşamaz şeklinde haklı da bir iddiası vardır bu okulun.
    gece mazluma çorba içmeye kaçmanın, sınav geceleri öğretmenler odasına dalıp soruları aşırmanın, lokalinde hep beraber cl maçları izlemenin, bi kola alıp dereye gitmenin, yazın sucikti'ya kaçıp yüzmenin, ufacık love streetde dolaşmanın tadını alan bir daha bırakamaz, hep gelecek hayatında bir karşılaştırma unsuru olarak bulunur. üniversiteden önce üniversite hayatı yaşatması da insanın bu mu len üniversite demesine yol açar.
    ama özellikle, tekrar biraraya gelen mezunlarının 2 kadehten sonra anlatmaya başladığı anıt maceralarına- muhabbetlerine doyum olmaz * *.
    #3254530 (hepimiz caylagiz, 10.04.2008 18:07 ~ 18:12)
  4. hakkında yazılacak çok şey olan okuldur. şu an yazacak vakit yoktur. daha sonra editlenmek üzere entry bitirilir.
    #3621493 (seytanprenses, 05.07.2008 00:37)

© 2008 - uludağ sözlük

savastepe anadolu ogretmen lisesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. savastepe anadolu ogretmen lisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu savastepe anadolu ogretmen lisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hemolymph » kamaron » hamlet dedi ki » naif » roman polanski » pkk magarasindaki yazi » okuz altindaki buzagi » gaza gelip turk boksore yapabilirsin rocky demek » bardaki fotr sapkali tip » tayyip erdogan olum de var a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci