savasmamak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sava

© 2008 - uludağ sözlük

savasmamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. savasmamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu savasmamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hilmi ozkok » annenin sofradan kalkana doydun mu diye sormasi » kara kara badem gozler » pgsg » emre belozoglu » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eskimesi » jose joaquin moreno verdu » 18 4 inc » istikamet saginiz dagilin mars mars » sen » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » saros korfezi » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » michael moore » abdurrahman dilipak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » musebbek » morsiyah » burt young » antonio graves » bukle bukle saclara sahip kizlardaki guzellik » ceza muhakemesi kanunu » zengin oldugunuz bir hayatta gorusuruz » akgun akova » 2008 2009 uefa kupasi a grubu » nickimicinotuzharfgerekiyormus » yazik » kadinlarla ilgili gercekler » karmanin sifir olmasi » fatihkul » olmeden once acilmasi gereken 1000 baslik