savasma sevis benle 

kapat
  1. unlu turk dusunuru* sezen aksu'muzun seslendirdigi super sarki

* *
    #136506 (cell-im, 28.03.2006 16:41)
  2. ... hayata sarıl benle iyi gunde kotu gunde olmaya calıs benle...
    #136508 (hendrix, 28.03.2006 16:42)
  3. say bakalım yılları bir hesaba vur
    hangi anı anında yaşadın
    diyebilir misin ki tek doğru budur
    bir düşün kaç kere ev bark döşedin

soluklan azıcık bir ara ver bir dur
    madem kalbini kalbime taşıdın
    aşkı savunmayı öğrenir gurur
    ne beni değiştir ne bana uy

savaşma seviş benle
    hayata karış benle
    ıyi günde kötü günde
    olmaya çalış benle

savaşma seviş benle
    hayata karış benle
    ıyi günde kötü günde
    olmaya çalış benle

aman, ah aman...
    aman, ah aman...
    aman, ah aman...
    aman, ah aman...

bana söz verme yemin verme
    kelimeler aklın oyunudur
    ı ster kabul et ister etme
    bu çarpıntı aşkın doğumudur

soluklan azıcık bir ara ver bir dur
    madem kalbini kalbime taşıdın
    aşkı savunmayı öğrenir gurur
    ne beni değiştir ne bana uy

savaşma seviş benle
    hayata karış benle
    ıyi günde kötü günde
    olmaya çalış benle

savaşma seviş benle
    hayata karış benle
    ıyi günde kötü günde
    olmaya çalış benle

aman, ah aman...
    aman, ah aman...
    aman, ah aman...
    aman, ah aman...

savaşma seviş benle
    hayata karış benle
    iyi günde kötü günde
    olmaya çalış benle

savaşma seviş benle
    hayata karış benle
    #250317 (the kene, 16.05.2006 14:06)
  4. aman, ah aman...
    aman, ah aman...
    aman, ah aman...
    aman, ah aman...

kisimlarinda o muhtesem sesi ile beni benden alan askin sesinin muhtesem eserlerinden birisi
    #528508 (SARI ODALAR, 11.08.2006 23:42)
  5. Keşke düzenlemesini başkası yapsaydı o zaman daha etkileyici olurdu dedirten şarkı.
    #705365 (kIran kIrana, 07.10.2006 14:55)
  6. doğru yazılışı savasma sevis benledir...

savaşmaktan hoşlanmayan kişiye karşı savaş açmış olan kişiye savaşmaktan hoşlanmayan kişinin kendisine savaş ilan etmiş olan kişiye savaşmak yerine sevişmek istediğini anlatan cümle...
    #2003193 (psikopat civciv, 24.07.2007 22:32)
  7. 8 yaşındaki kuzenin msn iletisinde görüldüğü zaman yaran bir cümle olur kendisi.
    #2003211 (desiree, 24.07.2007 22:34)
  8. sezen aksunun muhteşem sesisiyle vokalliğini yaptığı şarkıdır.
    #2164042 (mujux, 20.08.2007 03:15)
  9. hippilerin hayatta benimsedikleri bir felsefedir.
    #2164045 (alpiloji, 20.08.2007 03:16)
  10. ünlü türk düşünürü tarkan her ikisinide istemektedir. doyumsuzlukta tavan yapmıştır.
    bu sözler normal insanlar içindir. zira ya savaşmak gerekir ya da sevişmek. ikisi birden olmaz.

--spoiler--
    bu son gece sınırsız ol
    savaş benimle seviş benimle
    --spoiler--
    *
    #2164100 (TTTDDD, 20.08.2007 03:52)

© 2008 - uludağ sözlük

savasma sevis benle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. savasma sevis benle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu savasma sevis benle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izlandanin satiliga cikmasi » x dogumlu olmak » turgay bahadir » polat alemdar in eroinman olmasi » turk silahli kuvvetleri » micky green » vicortus » kuresellesirken top olmak » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » bos beles entryler » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » mangal mizah dergisi » arkadas grubuna namahrem eklemeyenler » cirkin olmak » uypaciyakoverbeni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mezzanine » imper » fenerbahce kupasi » ataturk geri donse soylecegi soz » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » amc » her turlu tip alaninda uzman anne » ntv muhabiri » soguk espri » kaderimin cv si » dance with me tonight » ilk ucan balon » cocuklarla girilen diyaloglar » turk uzaya cikarsa olasi gazete mansetleri » cihan unal