savaskaradag 

kapat
  1. dördüncü nesil hoşgelmiş yazar.
    (yasakani, 19.08.2007 23:07)
  2. ex basbakan..
    (savaskaradag, 25.08.2007 20:57)
  3. 16.
    (bkz: #2210779) ne alakası var?

atalarımız ilamiyet ile gerilediyse bunun sebebi din veya bir gerekçesi değildir. hayran oldukları kültür uğruna kendi kültürlerini yüksek oranda unutmuşlardır. bu da yıllar sonra batı uygarlığının bizden öğrendiğini bize satması, bizi tanımaması demek.

tespitimi göre en az değişen türkler; balkan türkleri ve trakyalılar*. gerek şive, gerek kullanılan bazı sözler orta asyadaki o en eski kitabelerde de vardır ve kavimler göçünde avrupaya yerleşip, bu zamana kadar türk uygarlığından kopuk yaşamış gagauz türkleri şu anda soylarını biliyorlar, hala türkçe kullanıyorlar ve katıksız bir trakya şivesiyle konuşuyorlar.

*
    (fatality of fantasy, 27.08.2007 21:34 ~ 28.08.2007 13:06)
  4. futbola objektif bakışıyla saygı duyduğum yazar. keşke sizin gibiler çoğalsa...
    (abberline, 21.09.2007 00:30)
  5. uludag üniversitesi kamu yönetimi bölümünden bu sene mezun olmuş, yüksek lisans için yurt dışına çıkmayı planlayan, tanışılması gereken bir yazar.
    (Ankebut29, 22.09.2007 15:12)
  6. gerçek bir spor sever. gerçek bir galatasaraylı.

(bkz: hakan sukur/#2428838) *
    (oyuna devam, 05.10.2007 00:40)
  7. galatasaraylı duruşunu karakterli bir biçimde yansıtan değerli yazar.
    (abberline, 05.10.2007 00:43)
  8. #2467056 nolu entrysiyle kalitesini gösteren yazardır.
    (kendime donmeye artik cok gec, 14.10.2007 00:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yukari maden kalesi » gercek bir askin ardindan kalanlar » ev boyarken birbirini boyayan ciftler » son sozluk » guven kirac in tadim reklami » 17 mayis 2000 » kendim gibi olmak istemiyorum » insanin buyudugunu anladigi an » ulug bey » trojan horse » boga burcu kadini » satanist memur » ters kose » josef fritzl » dogum gununde sinava girmek » dolmus soforlerinin hiz tutkusu » veli toplantisi » 16 mayis sakaryaspor boluspor maci » neyzen tevfik » satan is endless satan is timeless » yasaklardan korunmanin yollari » suskunlar » yorum farki » 15 mayis 2008 san antonio new orleans maci » alternatif klip hareketleri » alaturka solist » ceddin deden neslin baban » hurriyet » dile dolanan sarkilar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa