savasin babalari 

kapat
  1. (bkz: $izofren) albümünden bir kudret kurtcebe ayarı.

savaşın babaları
    yakın puroları
    belki bir vietnamlı

savaşın babaları
    yakın puroları
    belki de bir ıraklı

yeni dünya dümencileri
    demokrasi havarileri
    özgürlük anıtı
    hilkat garibesi

köleleşen insan
    global mlobal
    yeni terane
    yeni masal

hollywood salatası
    mtv zırvası
    grammy çöplüğü
    karadelik yutmalı

yıkılan duvar
    çöken bir tarih
    çürük kapitalist
    tektip sosyalisti

savaşın babaları
    yakın puroları
    belki bir vietnamlı

savaşın babaları
    yakın puroları
    belki de bir ıraklı
    #922030 (ceviz agaci, 28.11.2006 18:05)

© 2008 - uludağ sözlük

savasin babalari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. savasin babalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu savasin babalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tutamadim kacirdim » bir hayvanat bahcesi olarak bekar evi » 1515 » sago nun hep yapiyor olmasi » 19 30 saniye » selim bayrak » vajina dikimevi » kursun tetra oksit » uludag sozluk vizyonu » bekaret a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games