savas komunizmi 

kapat
  1. sovyet rusya hükümetinin 1918 yazından mart 1921'e kadar izlediği siyaset.
    #561285 (vernon sullivan, 21.08.2006 01:30)
  2. ya adı konulamayan faşizm işte kimse kıvırmasın boşuna,komünist ideolojiyi de zedelemesinler artık.

(bkz: komünist ideolojinin folloş olması)

(bkz: stalin aslında faşistin önde gideniydi)

(bkz: şu ana kadar dünyada saf komünizm örneği görülmemiştir,görülemez de.)

(bkz: sebebi siz insanların ezikliğidir.)

(bkz: proleterya diktatörlüğü eşittir faşizm)

(bkz: konuşturmayın beni daha fazla)

(bkz: öf be efkarlandım)
    #561918 (Elrond Miriel, 21.08.2006 10:52 ~ 10:53)
  3. lenin'in sıçtığı belki de en büyük noktadır.(zaten ekonomik kadrolara "savaşçıları" getirirse olacağı budur.) sonucunda köylü isyanları başgöstermiş, askeri, köylüsü vs. birbirine girmiştir. bu isyanlar yine sovyet yöntemiyle bastırılmış, sonuçları yine hoş olmamıştır. neyse ki yeni ekonomik model'le** bu hatadan geç de olsa dönülmüştür. stalin'le birlikte eline verilmiş, oysa başlarda halka yeni bir umut olmuş devrime karşı, özellikle tarımla uğraşan halk'ta "acaba" sorusunun gündeme gelmesinin başlangıcıdır.

(bkz: evet kimse kıvırmasın)
    #2611908 (soul forged sin, 20.11.2007 23:01 ~ 23:16)

© 2008 - uludağ sözlük

savas komunizmi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. savas komunizmi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu savas komunizmi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran roportajlar » 1516 » savas ciksa da banka soysak diyen ergenekoncu » sazan avcilarina ayar degil oy verelim kampanyasi » blok yapmak » bilincalti » cemsbg » selena » yaran entryler » ylsy a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games