savas icatlari 

kapat
  1. savaşlarda icat edilmiş şeylerdir. üstün zekalılar için hemen ben kendim bizzat yazayım (bkz: anket lan bu) (bkz: anket)
    insan zorda kalınca neler buluyor canını kurtarmak için diye düşündürür kimi icatlar..gerçi bilimsel olarak , bunu türünü devam ettirme dürtüsü diye de açıklamak mümkün sanırım..
    (bkz: h2s)
    (bkz: radar)
    (bkz: aluminyum) *
    (bkz: manhattan projesi) maalesef atom enerjisi çok kişiye mal olsa da..
    #2935486 (hefeweizen, 02.02.2008 01:58 ~ 02:02)
  2. hitler in doğu avrupa seferinde otomobillerin su depolarının donması üzerine su kullanılmayan, hava şartlarına uyum sağlayabilecek otomobil yapılması emri vermesi ve yanılmıyorsam 24 saat gibi kısa bir zamanda ww un doğması.

bir de fatih sultan mehmet in kendi tasarımı olan dev topları vardı tarihin birinde. istanbul un fethine hazırlık için yapılmıştı. maksadına uygun kullanıldı da netekim.
    #2935561 (seninle bir dakika mı?, 02.02.2008 02:14 ~ 02:15)

© 2008 - uludağ sözlük

savas icatlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. savas icatlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu savas icatlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zugurt tesellisi » sefalette esitlik » ruyada sarhos olmak » huznun isyan olsun » taksimetres kizlar » szymon kolecki » basliklari alt alta okumak » bir olcu birimi olarak diz boyu » recep tayyip erdogan in 3 cocuk yapma cagrisi » yunus guvenen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games