satma recep din kardesiyiz 

kapat
  1. özelleştirme programları dahilinde, istanbul bogaz koprusu'nü bile satmayı düşünen bir iktidara karşı kullanılabilecek bir slogan olabilir; olmayabilir de.
    (benden yazar olmaz, 18.06.2007 16:02)
  2. vedat ozdemiroglu'nun uykusuz'da yayınlanan bebek kafasi köşesinden bir aforizma.

(bkz: edison bile pişman)
    (kacinkurbaasi, 25.02.2008 18:22)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hierapolis antik kenti » cirith ungol » acik kalmis fermuar » dertler benim olsun » ayse hatun onal » aidatli uye » arsonists get all the girls » kizilmaske » zile nin tarihi eserleri » hazarlar » venividivici » turk filmlerindeki yanasmanin oglu » cok guzel hareketler bunlar » the art of spiritual purification » mulayim » yaran trixx hoca dersleri » gitmek » ne dedigi anlasilmayan zerzavatcilar » notlar » suicide bomber » emre altug » hypnogaja » 2kat keyif » unlulerin kisisel iletileri » download helper » killik » biraz eglenmek ister misin tatlim » msn de kelime kelime ileti gondermek » tufek bakimi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa