satis muduru 

kapat
  1. gözünü prim ve kota bürümüş '' ver gazi evladim ver gazı'' adamları.Şirket arabası,şirket kredi kartı,şirket tatili,şirket yemeği derken bedava yaşamaya alışmış insanlar bütünü. *
    (veritaserum, 23.04.2007 04:13)
  2. 2 ay kotanın altında kaldı mı, 3. ay kapının önüne konulacak müdür'dür aynı zamanda. kimse kimseye havadan para vermiyor bu zamanda.
    (bkz: ne kadar ekmek o kadar köfte)
    (ocaliptus, 23.04.2007 04:27)
  3. satış olayını abartan arkadaşlar için kullanılması caiz bi sıfat.
    (psychobali, 23.04.2007 04:51)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sitma gormemis » fidel castro » pankromatik » bukle makarna » okey oynamayan dorduncu selim » double espresso » oumar dieng » tum hayatini cebinde tasimak » server tanilli » mehmet keyif » gecmiste yasayan insan » sozlukte karaoke yapalim kampanyasi » aphex twin » pirates of the caribbean » geyik » makarnali pilav » boluspor » folkways » avret yerine bakmak korluge sebep olur » ali eren in guzellik salonu acmasi » ebeveyn » burgu makarna » erkek direksiyon ogretmeni » kendime donmeye artik cok gec » bir erkegin en seksi oldugu an » youtube » ugur erdener » july4th » uludag sozluk mahallesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa